Rocket Espresso - Espressomaskiner & kaffekværne etc.

Rocket Espresso – Giotto cronometro
Rocket Espresso – Mozzafiato Evoluzione R Sort (Sort gummi coating på både bag og sidepaneler.
Rocket Espresso – Mozzafiato Cronometro
Rocket Espresso – Appartamento Kobber
Rocket Espresso – Appartamento Hvid
Rocket Espresso – Fausto Krom
Rocket Espresso – Fausto Sort
Rocket Espresso – Faustino Appartamento
Rocket Espresso – Tamper station

Udover et rent og fuldendt Rocket udtryk, får du med denne tamper station et organiseret setup omkring din espressomaskine. Den kan bruges til både opbevaring af din tamper, samt når du tamper din kaffe ned i portafiltret således at du ikke laver mærker i f.eks. bordplade.

Rocket – Tamper 58mm

For den kræsne
Lækker tamper der ligger rigtigt i hånden.  Tamper i massiv heavy stål – diameter 58 mm der fylder hele filterskålen ud. Tamperen er det perfekte match til din Rocket espressomaskine og fuldender det minimalistiske rene krom udseende.

Tamperen har en diameter på 58 millimeter.

Rocket – Dump Bin

Udover et rent og fuldendt Rocket udtryk, får du med denne dump bin mere bekvemmelighed samt renere miljø omkring dit baristaliv. Den står solidt på bordet og har et gummibelagt rør på tværs, der sikrer lydløs tømning af portafiltret.

Rocket – Tamper Måtte m. kant

Tyk silikone tampermåtte fra Rocket Espresso med hævet kant og Rocket logo.
Den hævede kant sikrer stabilitet og overfladebeskyttelse. En 90 graders lodret vinkel på måtten sikrer en god arbejdsflade og gør det lettere at tampe din kaffe, fordi du kan støtte din bajonet på måtten, mens du beskytter bordpladen.

Bemærk, at der er en kant på gummimåtten, så den bør ikke placeres over en skuffeåbning. Her vil vi hellere anbefale Rocket tampermåtte uden vinkel.

Stamper måtten er i fødevarekvalitetssikret sort silikone.

Rocket – Tamper Måtte u. kant

Tyk silikone tampermåtte fra Rocket Espresso med hævet kant og Rocket logo.
Den hævede kant sikrer stabilitet og overfladebeskyttelse. Måtten sikrer en god arbejdsflade og gør det lettere at tampe din kaffe, fordi du kan støtte din bajonet på måtten, mens du beskytter bordpladen.

Stamper måtten er i fødevarekvalitetssikret sort silikone.

Rocket – Bottomless Filterholder

Den bundløse filterholder/bajonet giver en rå og autentisk oplevelse af hvordan vandet ekstraheres igennem den friskmalede kaffe og løber ud igennem filtret som rå espresso. Den bundløse filterholder leveres med tilhørende 21 gram portafilter.
Til dig der vil lege endnu mere med kaffesanserne på din Rocket. Udløser en rå ucensureret espressooplevelse og æstetisk visuel nydelse.

Rocket – Skummekande 0,5L Mat Sort

Rocket skummekande med mat sort keramisk belægning giver de optimale forudsætninger for god mælkeskum, samtidig med at den giver noget kant til dit espresso setup.
Denne skummekande er på 0,5L.

Rocket – Skummekande 0,5L Mat Hvid

Rocket skummekande med mat hvid keramisk belægning giver de optimale forudsætninger for god mælkeskum, samtidig med at den giver noget kant til dit espresso setup.
Denne skummekande er på 0,5L.

Rocket – Espressokopper

6 stk. originale Rocket espressokopper, som vil fuldende dit Rocket setup. Kopper i højeste kvalitet og et lækkert tillæg til din Rocket maskine. En pakke indeholder 6 espressokopper i kraftig porcelæn.

Rocket – Flat White Kopper

6 stk. originale Rocket Flat White Kopper, som vil fuldende dit Rocket setup og opnå et ensartet udtryk i dit køkken. En pakke indeholder 6 Flat White kopper i kraftig porcelæn.

Rocket – Cappuccinokopper

6 stk. originale Rocket Cappuccinokopper som fuldender dit Rocket setup. Kopperne er i højeste kvalitet og et lækkert tilbehør til din Rocket maskine. En pakke indeholder 6 cappuccinokopper i kraftig porcelæn.

BWT Filterkande

Filterkande med magnesium mineralisering beskytter din kaffemaskine mod kalk.

Kapacitet på 2,7 liter.
Kanden filtrerer ikke kun dit postevand, men benytter også den unikke Mg2 + teknologi til at berige vandet med smagsforstærkeren magnesium. Filtret skal skiftes efter et antal påfyldninger (op til 100 liter eller én gang om måneden).

Egenskaber

 • Filtrerer drikkevand og giver fantastisk smag og aroma i kaffe og te
 • Beriger vandet med magnesium
 • Elektronisk indikator for filterskift
 • Passer i de fleste køleskabsdøre
 • Nem påfyldning
 • Kan komme i opvaskemaskinen (uden låg)

BWT’s filterkande har to faser: Den første fase fjerner aroma- og smagshæmmende stoffer, f.eks. klor. I anden fase fjernes tungmetaller såsom bly og kobber. Derudover erstattes den udfældende kalk af mineralet magnesium. Kaffemaskiner og elkedler beskyttes dermed mod kalk.
Kernen i BWT’s  filterkande er filterpatronen med magnesium teknologi. Drikkevandet beriges med magnesium og forbedrer dermed aromaen i te og kaffe.

Der følger 1 stk filter med til denne kande.

BWT Filter Refill 3-Pak

Én filterpatron kan filtrere op til 120 liter vand.
Dobbeltfiltret passer til alle 2,7 liter filterkander.
Der er 3 filtre i denne pakke.

Definition på de lækre espressodrikke på cafeen

Espresso er fundamentet for hele vores kaffekultur, også nar vi taler om lækre mælkebaserede drikke - herunder cappuccino, caffe latte, latte macchiato osv.

En rigtig espresso som vi kender den fra sydens varme, er et “shot” meget koncentreret espresso, men brygger man mere får man en fantastik kaffe.

Her under kan du læse om en lang række af de mest almindelig kendte espressobaserede drikke, som man selv kan lave på sin espressomaskine - ved fuldautomatiske espressomaskiner, er det lidt forskelligt, hvilke drikke, der kan brygges - dette afhænger af maskinens software.

Espresso brygges som udgangspunkt på mindst 7 gram malet kaffe, under 9 bars tryk og med en gennemløbstid på cirka 20-25 sekunder. Gennemløbstiden er den tid, som vandet er i berøring med den malede kaffe - jo længere den er i berøring, jo flere bitterstoffer trækker man med ud af kaffen, og dette påvirker resultatet markant.

Afhængigt af espressoens størrelse, kalder man den for en ristretto, doppio eller lungo.

Ristretto

Ristretto brygges ved at man stamper bønnerne hårdere før brygningen, således der løber mindre vand igennem. Derved bliver smagen mere koncentreret - en kraftig drik, som ikke er for alle!

Doppio

Doppio er italiensk for "dobbelt" og her er selvfølgelig tale om en dobbelt espresso - dvs der køres to espressoskud ned i en kop - ca. 14 gram malet kaffe, hvilket giver en mere intens oplevelse. Kan være en fordel, hvis der skal blandes med mælk, så kaffen giver noget power til den færdige drik.

Lungo

Lungo er italiensk for "lang" - denne brygges helt modsat af ristretto, her forlænger man gennemløbstiden til op til et minut, så der løber mere vand gennem bønnerne. Lungo er en knapt så stærk som espresso, men indeholder mere bitterhed.

Americano

En americano er noget af det tætteste, du kommer på en traditionel “dansk” kop kaffe, hvis vi skal brygge på en espressomaskine. Her blandes et espresso shot med en lille smule helt varmt vand. Modsat en lungo opnår man her en rundere og blødere kop kaffe, da man ikke forlænger gennemløbstiden, men blot tilføjer vand - fx gennem steameren.
Americano kan dog ikke sammenlignes direkte med en kop kaffe, da den har en helt andet crema som gør den ekstra blød.

Cappuccino

Cappuccino er en blanding af lige del espresso og mælkeskum. Cappuccino er kendt fra mange cafeer, da den sammen en caffe latte er danskernes foretrukne espresso/mælkedrik. Cappuccino er en cremet og lækker drik med en mild og let sødmefuld smag takket være mælken.

Caffe Latte

Caffe Latte er en blanding af et shot espresso og varmet mælk. Dette giver en blød og fin smag, som er knapt så cremet og "fed", som en cappuccino, da der ikke er mælkeskum i. Det normal forhold er 3 dele mælk til 1 shot espresso.

Latte Macchiato

Et espresso shot med lige dele varm mælk og mælkeskum. Her får man en flot lagdelt drik, hvor den lette mælk falder til bunds efterfulgt af kaffe og mælkeskum på toppen. Dette er en meget "mælket" drik, som er cremet, blød og lækker!

Flat white

Flat white er en australsk drik, der blev opfundet i midten af 80’erne. Her hælder man fin mælkeskum ned i et shot espresso (evt et dobbelt shot) - modsat af en cappuccino, hvor man ofte starter med mælk efterfulgt af espresso.

Espresso macchiato

En espresso macchiato er et espresso shot med en lille smule mælkeskum - macchiato er italiensk for “plettet”.

Cortado

En cortado er en spansk espressodrik, der består af en del espresso og en del varmet mælk. Mælken skal hældes i kaffen, så cremaen stadig ligger intakt på toppen.

Gourmet kaffe - Slow Tee

 • Kraftfuld og intens blend
 • Blanding af Arabica og Robustabønner
 • Noter af mørk chokolade
 • Ekstra mørkristet

Smagsintensitet

Mørk og kraftfuld

Den mørke ristning giver dette blend en kraftig karakter med noter af mørk chokolade og en subtil antydning af duftende niliker.

ESPRESSO - LUNGO - CAPPUCCINO

 • 100% Arabicabønner
 • UTZ certificeret
 • Mørk ristetet
 • Antydning af macadamia karamel

Smagsintensitet

Karakterfuld og rig på smag

Den mørke og dybe ristning af de bedste Arabica kaffebønner, giver en kraftfuld og imponerende smagsoplevelse. Et fyldigt blend med en spændende snert af mørk, bitter chokolade, som forstærkes af antydninger af toffee og macademianødder.

ESPRESSO - CAPPUCCINO

 • 100% Arabicabønner
 • UTZ certificeret
 • Mellemristet
 • Blød og mild

Smagsintensitet

Blød og mild

Den omhyggelige ristning af Piazza d’Oro Dolce giver dig en fuld og behagelig mild smag, hvor de grønne noter er forstærket af soltørret abrikos og ristede jordnødder.

LUNGO - CAPPUCCINO

D.E Good Origin Helebønner

 • Økologiske helebønner
 • 100 % Arabicabønner
 • Afbalanceret og rund smag
 • Bæredygtig

Smagsintensitet

Økologisk og bæredygtig

Den har en dyb, afbalanceret og rund smag. En smag der passer den almindelige kaffedrikker, der ikke er ude efter en mørkristet kaffebønne.

Beskrivelse: SORT KAFFE - LUNGO

Hele bønner fra Good Origin er til dig der vælger din kaffe med største omhu og omtanke for andre. Det er en 100 % økologisk og bæredygtig kaffe, der har respekt for både miljø og mennesker.
De hele bønner består af Arabica bønner, der er mellem/mørkristet. Bønnerne og ristningsgraden giver tilsammen en blød og aromatisk smag, samt en behagelig syrlighed.

Nordic Roast Huehuetenango Helebønner

 • Single Origin fra Guatemala
 • Fyldig og frisk
 • Strejf af nødder og citronblade
 • Bæredygtig

Smagsintensitet

Kraftig smag af grønne urter

Fyldig og frisk med kraftig smag af grønne urter og tydelige strejf af nødder og citronblade.

Beskrivelse: SORT KAFFE - LUNGO

Huehuetenango fra Nordic Roast er en Fairtrade og Single Origin kaffe. De hele bønner stammer fra Huehuetenango-regionen i Guatemala og produceres af Cooperativas Fedecocagua. Kaffen består af vasket Caturra og Bourbon bønner, der er mellemristet for at give en fyldig og kraftig smag af grønne urter med nuancer af nødder og citronblade.

Nordic Roast Ipanema Bourbon Helebønner

 • Single Estate fra Brasilien
 • Smag af nødder og chokolade.
 • Fyldig, sød og let bitter
 • Bæredygtig

Smagsintensitet

Fyldig, sød og let bitter

Fyldig, sød og let bitter med god smag af nødder og chokolade.

Beskrivelse: LUNGO - SORT KAFFE

Ipanema Bourbon fra Nordic Roast er hele bønner, der stammer fra Sul de Minas i Brasilien. Kaffen er højlandsbønner og mørkristet, hvilket giver en fyldig og sødlig smag af nødder og chokolade samt en lav grad af bitterhed. Kaffen er UTZ certificeret og derfor 100% bæredygtig. Farmerne, arbejderne og deres familier sikres dermed bedre sociale og økonomiske vilkår. Derudover er denne variant fra Nordic Roast en Single Estate kaffe, og indeholder derfor altid bønner fra den samme farm.

Nordic Roast Kiambu Helebønner

 • Single Estate fra Kenya
 • Fyldig med smag af frugt
 • Behagelig syrlighed
 • Bæredygtig

Smagsintensitet

Fyldig med smag af frugter

Nordic Roast Kiambu UTZ HB, Single Estate fra Kenya. Fyldig med smag af frugt, urter og røde bær. Behagelig syrlighed i eftersmagen.

Beskrivelse: LUNGO - SORT KAFFE

Kiambu fra Nordic Roast er hele bønner, der stammer fra foden af Mount Kenya. Kaffen er en Single Origin, UTZ certificeret og derfor 100 % bæredygtig. Farmerne og deres familier sikres bedre sociale og økonomiske vilkår. Kaffebønnerne produceres af kooperativet Muramuki Farmers Co-op Society. Bønnerne er lysristet højlandskaffe, og har derfor en delikat smag af solbær, blomster og te, samt en frisk antydning af syrlige citrusfrugter.

Kaffekapsler fra L’OR

Hos JDE Professional tilbyder vi fem fantastiske blends af kaffekapsler fra L’OR til kontor og erhverv. Den nye L’OR kapsel er lavet af aluminium. Aluminiumskapslerne bevarer bedre kaffens aromaer og giver en mere intensiv espressooplevelse samt en fyldigere crema**. Læs mere om L’OR kaffekapsler her.

Hvorfor L'OR kaffekapsler?

Der er mange gode grunde til at vælge kapsler som kaffeløsning til jeres kontor eller konferencerum.

 • Nemt at brygge
 • Stort udvalg i kaffesmage og styrker
 • Altid kaffe af den højeste kvalitet
 • Holder sig frisk i aluminiumskapsler
 • Lækker maskine i sort finish
 • Nemt at installere - plug & play løsning
 • Nemt at rengøre og vedligeholde

Med L'OR kaffekapsler har du garanteret noget til enhver smag, mulighed til at finde en ny favorit - uden at man skal bruge alt for lang tid ved kaffemaskinen. Du kan desuden tilføje til oplevelsen ved at bruge nogle stilrene glas og servere et stykke lækker chokolade til.

 

Bæredygtig kaffe i kapsler

Kaffen i L’OR kaffekapsler er fremstillet af bæredygtig kaffe, som er 100% UTZ certificeret. I JDE Professional arbejder vi mod at forbedre betingelserne for landmænd og landarbejdere, og vi gør en indsats for at beskytte miljøet og bevare naturen.

SPLENDENTE - Intensitet: 7

L'OR Espresso SPLENDENTE reflekterer en enestående espressokvalitet med sin selvsikre aroma, gyldne crema og uimodståelige stil præget af nøddeagtige toner og en pikant citrus eftersmag.

 • Designet til at passe med Nespresso®*
 • 100 % Arabicabønner
 • Mørkristet
 • Aluminium kapsler

Velegnet til: Espresso & Lungo

SUPREMO - Intensitet: 10

Livlige og krydrede L'OR Espresso SUPREMO er en utæmmet espresso med komplekse indslag af mørk chokolade, egetræ og nødder, afrundet af en fyldig crema. En intens kaffe nydelse og espresso styrke i højeste gear.

 • Designet til at passe med Nespresso®*
 • 100 % Arabicabønner
 • Mørkristet
 • Aluminium kapsler

Velegnet til: Espresso

MATTINATA - Intensitet: 5

Vågn op med L'OR LUNGO MATTINATA – en balanceret Lungo med en lys og luftig crema. Denne delikate blanding har en behagelig personlighed med et strejf af korn, der giver dig en frisk start på dagen.

 • Designet til at passe med Nespresso®*
 • 100 % Arabicabønner
 • Mørkristet
 • Aluminium kapsler

Velegnet til: Sort kaffe & Lungo

PROFONDO - Intensitet: 8

L'OR LUNGO PROFONDO skruer op for lyden med en intens og krydret aroma, toner af ristede mandler og fristende lakrids, afrundet af et glitrende, bronze farvet lag crema.

 • Designet til at passe med Nespresso®*
 • 100 % Arabicabønner
 • Mørkristet
 • Aluminium kapsler

Velegnet til: Lungo

RISTRETTO - Intensitet: 11

Den afbalancerede L'OR RISTRETTO taler til sanserne med sin udtryksfulde, friske personlighed og kraftfulde krydrede aroma – en perfekt ristretto blanding, som gør rejsen mod espresso perfektion til en uforglemmelig oplevelse.

 • Designet til at passe med Nespresso®*
 • 100 % Arabicabønner
 • Mørkristet
 • Aluminium kapsler

Velegnet til: Espresso

Pickwick Slow Tea Velvet Green

 • 100 % naturlig
 • Eksklusivt til professionelle
 • Subtil grøn te

Pickwick Slow Tea Velvet Green er en subtil blomstret te, lige så blød som en sommerfugl på en sommerdag.

3 x 25 breve

Pickwick Slow Tea Royal English

 • 100 % naturlig
 • Eksklusivt til professionelle
 • Single origin te
 • Mild fuldmåne te

Pickwick Slow Tea Royal English er en klassisk sort te med en intens krydret smag. Fremragende til at drikke med og uden mælk.

3 x 25 breve

Pickwick Slow Tea Golden Oolong

 • 100 % naturlig
 • Eksklusivt til professionelle
 • Subtil smag

Pickwick Slow Tea Golden Oolong te er en mellem sort og grøn te. En te med en lys orange farve, med mild smag. Oolong te har en nøddeagtig smag.

3 x 25 breve

Pickwick Slow Tea Ginger Green Paradise

 • 100 % naturlig
 • Eksklusivt til professionelle
 • Tropisk smag

ickwick Slow Tea Ginger Green Tea er en tropisk krydret te med ingefær, blandet med kokos, ananas og pink peber.

3 x 25 breve

Pickwick Slow Tea Camilla Sunday

 • 100 % naturlig
 • Koffeinfri
 • Sublime urtete
 • Overraskende smag

Pickwick Slow Tea Camilla Sunday er en fantastisk urtete med overraskende smag af kamille blomster, med et twist af anis og blodappelsin smag.

3 x 25 breve

Pickwick Slow Tea Rooibos Dreams

 • 100 % naturlig
 • Koffeinfri
 • Synlig højkvalitetste
 • Vidunderlig aroma af rooibos

Pickwick Slow Tea Rooibos Dreams er en rooibos te med varm vanilje, sød appelsin og honning.

3 x 25 breve

Pickwick Slow Tea Smooth Grey

 • 100 % naturlig
 • Eksklusivt for virksomheder
 • Single origin te
 • Smag af citrus

Pickwick Slow Tea Smooth Grey er en klassisk sort te med citrus og noter af bergamot.

3 x 25 breve

Pickwick Slow Tea Rose Berry Blues

 • 100 % naturlig
 • Eksklusivt til virksomheder
 • Single origin te
 • Tropiske aromaer

Pickwick Slow Tea Rose Berry Blues er en frugt te med grønne og røde rooibos. Blandet med lækker sød hindbær, jordbær og rosenblade.

3 x 25 breve

Cafetto – Kværnrens 450g.

Fjerner opbygning af kafferester og kaffelugt. Reducerer blokeringer mellem knivene og det indre kammer. At rengøre din kværn med Cafetto’s kværnrens kræves ikke demontering af kværnen. Glutenfri, 100% naturlig kornbaseret formular – ingen bindemidler eller kemikalier brugt til forarbejdning.Cafetto – Evo Rensepulver 500g.

Økologisk espressomaskine rensepulver til din back flush rutine. Sikrer at din espressomaskine altid er ren og kører effektivitet. Indeholder 500g økologisk rensepulver.